Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Hoitajaksi kenneliimme?

HUOM! Muistathan lisätä hoitajahakemukseen sähköpostisi, jotta voit vastaanottaa hoitajien huoneen tunnukset!

 

Haluaisitko juuri sinä hoitokoiran meiltä? Täydellistä! Ensimmäinen askel lienee koiriimme tutustuminen ja juuri sinulle sopivan kaverin löytäminen. Kun se sopivanoloinen karvakamu on löytynyt, voit rullata sivun alalaitaan ja täyttää lomakkeen. Sitten vain lähetät sen ja odotat sähköpostiisi vastaustani - niin helppoa se on!

Toki hoitokoiran ottamiseen liittyy tietty vastuu. Olisi suotavaa tulla katsomaan koiraa ainakin kerran kahdessa viikossa, mutta mitä useammin, sen parempi! Hoitotarinoissasi voit käyttää koiraa lenkillä, ruokkia sitä, leikkiä sen kanssa, käydä sen kanssa koirapuistossa tai koiratapahtumissa... Oikeastaan vain taivas on rajana kunhan pysytään suhteellisen realistisissa tarinoissa.

 

Miten hoidan virtuaalikoiraa?

Virtuaalikoiran hoitaminen on helppoa. Rälläkässä on myös useampi tapa hoitaa hoitokoiraa. Voit valita seuraavista:

Hoitotarinan kirjoittaminen - Kirjoitat siis tarinan sinun ja hoitokoirasi päivästä. Tarinan pituudella ei ole mitään ala- tai ylärajaa, se saa olla minkä mittainen vain, mutta pidemmistä tarinoista saa enemmän virtuaalirahaa, jonka avulla voit hankkia erilaisia tavaroita hoitokoirallesi.

Piirroskuvan tekeminen - Voit myös piirtää kuvan hoitokoirastasi. Kuva voi olla millainen vain, eli siinä voi olla pelkästään hoitokoirasi tai muitakin koiria tai ihmisiä - sinä päätät! Kuvat päätyvät hoitokoirasi omalle sivulle sen kuvagalleriaan ja tottakai saat nimesi myös esille, muistathan sanoa jos piirtämääsi kuvaa ei saa lisätä Rälläkän sivuille! Piirustuksista saa aina 10v€ sekä 5kp.

Tarinoita tai piirroksia tekemällä voi siis ansaita kokemuspisteitä tai virtuaalieuroja. Kokemuspisteillä voi edetä tasolta toiselle ja saada hienoja kunniamerkkejä. Virtuaalieuroilla puolestaan voi ostaa esimerkiksi hoitokoiralleen tarvikkeita.

  • Jokaisesta tarinasta, jonka hoitaja kirjoittaa, on mahdollisuus ansaita 1-10v€ tarinasta riippuen. Mitä enemmän puuhastelet koiran kanssa, sitä enemmän on mahdollisuus ansaita virtuaalieuroja (v€ tai ve).
  • Jokaisesta piirustuksesta hoitaja tienaa aina täyden potin, eli 10v€. Koska Rälläkän on piirretty virtuaalikennel, kannustamme hoitajiamme piirtämään paljon kuvia! Ja lisäksihän voi kirjoittaa vielä kuvaan liittyvän tarinankin jos haluaa.
  • Kokemuspisteitä (kp) saa aina jokaista tarinaa tai piirustusta kohden 5 kappaletta. Niitä voi myös tienata tehtäviä tekemällä.

 

Haluan hoitokoiran!

Nyt on sen aika, jipii! Täytäthän lomakkeen huolellisesti. Lomake lähetetään sähköpostiin virtrallakan[at]gmail.com ja jos se ei toimi tai sinulla on muuta kysyttävää, voit lähettää viestiä vieraskirjaan tai mainittuun sähköpostiin.

HUOM! Muista täyttää myös salasana-kenttä. Tarvitset salasanaa kirjautuaksesi hoitajien huoneeseen. Tunnuksesi tulee käyttöön vasta kun olet saanut omaan sähköpostiisi minulta viestiä. Vastaan viesteihin aina mahdollisimman nopeasti!

Nimimerkki:
  (Pakollinen)
Sähköposti:
  (Pakollinen)


Haluan hoitokoirakseni:

Kippo
Banjo


Salasana:
  (Pakollinen)


KORISTEKUVAT, TAUSTAT JA MUU GRAFIIKKA © PIXABAY, ELLEI TOISIN MAINITA.
TEKSTIT JA MUU SISÄLTÖ © FAUNI / RÄLLÄKÄN, ELLEI TOISIN MAINITA.

 

©2019 Virtuaalikennel Rälläkän - suntuubi.com